Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

PREUSMJERAVANJE U SEKUNDI
[cle1: FERMER Lang:HR]
[cle1: FERMER Lang:HR]
POPUT UREDA
POPUT UREDA

Funkcionalan, praktičan i modularan po želji kako bo odgovorio svim zahtjevima vašeg posla, CITROËN Jumpy gospodarsko je vozilo vaših službenih putovanja… Dobro došli u Vaš ured na kotačima!

SVAKA STVAR NA SVOJEM MJESTU
SVAKA STVAR NA SVOJEM MJESTU

CITROËN Jumpy ima mnoštvo pretinaca koji su raspoređeni u cijeloj kabini: pretinac za rukavice sa utičnicama jack i 12V, USB priključak (ovisno o izvedbi), veliki pretinac ispod klupa suvozača, nosač za čaše na svakoj strani armaturne ploče... Obavite posao u opuštenoj atmosferi!

UDOBNOST U VOŽNJI
UDOBNOST U VOŽNJI

Bez obzira na stanje ceste, Citroën Jumpy nudi najvišu razinu udobnosti u vožnji, osobito zahvaljujući osovinama koje omogućuje vrlo precizno upravljanje uz istodobno očuvanje izvrsne amortizacije. Jumpy opremljen je ojačanom prednjom osovinom Pseudo MacPherson sa stabilizatorom te novom stražnjom osovinom s trokutastim ramenima pa njegova nosivost doseže 1400 kg. Uz te osovine moguća je ugradnja pogona 4x4 (preradu izvodi tvrtka DANGEL).

[cle1: FERMER Lang:HR]
[cle1: FERMER Lang:HR]

OTKRIJTE NOVI JUMPY U VIDEU

 

 

Nova generacija Jumpy koristi optimiziranu arhitekturu za još bolju uporabu, udobnost i sigurnost. Objedinjuje najnovije generacije tehnologija za pomoć u vožnji i motore što ga čini najpoželjnijim poslovnim partnerom. Dostupan u 3 dužine, opremljen bočnim vratima s mogućnošću otvaranja bez ruku (u opciji), Novi Jumpy se predstavlja u 4 video priloga.

DIZAJN I DIMENZIJE

1500x500_Jumpy.jpg

Citroën JUMPY dizajniran je po uzoru na osobna vozila i svijet SUV-ova. Odlikuje se fluidnim dizajnom bez agresivnih linija te ističe pouzdanost i robusnost. Njegov karakter? Istodobno je energičan i skladan! Sprijeda je kratak poklopac motora postavljen vodoravno te je naglašen visoko smještenim širokim svjetlima koja ostavljaju dojam dominacije na cesti.

597x597_Jumpy_Design_4.jpg

KORISNA ARHITEKTURA

Citroën JUMPY svojom se učinkovitom konstrukcijom prilagođava svim vašim potrebama za najveću funkcionalnost, praktičnost i ergonomiju. Njegova modularna platforma najnovije generacije posebno je pojačana i nastala je na temelju platforme modela C4 Picasso i SpaceTourer.

Nudi do 1400 kg korisne nosivosti, 6,6 m3 tovarnog obujma, 4 m korisne duljine i do 2,5 tone mase prikolice. Platforma je modularna zahvaljujući dvama različitim međuosovinskim razmacima (2,92 m i 3,27 m) i dvama različitim stražnjim prevjesima (0,80 m i 1,15 m) koji se mogu kombinirati u tri vanjske duljine.

TRI DULJINE ZA JEDINSTVENU POLIVALENTNOST

1500x646_Jumpy_Design_5 .jpg

Citroën JUMPY dostupan je u tri duljine. Osim duljina M (4,95 m) i XL (5,30 m) koje su uobičajene na tržištu, taj se furgon nudi i u jedinstvenoj izvedbi od 4,60 m, koja je ujedno kompaktna i praktična. Poput drugih dviju duljina, M i XL, izvedba XS nudi korisnu nosivost do 1400 kg.

VISINA OD 1,90 M

1500x646_Jumpy_Design_6.jpg

Jednostavnost u svim situacijama! Zahvaljujući ograničenoj visini od 1,90 m na izvedbama XS i M (1,94 m na izvedbi XL), Citroën JUMPY bez problema ulazi na sva parkirališta kojima je obično teško pristupiti u vozilima tog segmenta.
Više nije potrebno parkirati na cesti i riskirati da dobijete kaznu, već možete ići u podzemnu garažu gdje vam je klijent ostavio slobodno mjesto ili na parkiralište svih trgovačkih centara!

MODULARNOST I UDOBNOST

Udobnost CITROËN samo za vas!
Bilo da je riječ o unutrašnjosti, odnosno presvlakama sjedala i instrumentnoj ploči ili pak vanjskoj konstrukciji koja pruža udobnost u vožnji, Citroën JUMPY prati vaše poslovne potrebe i osigurava usluge kakve nude osobna vozila.
Svaka je vožnja učinkovita i sasvim bezbrižna.
597x597_Jumpy_Confort_7

AUTOMATSKA BOČNA KLIZNA VRATA

Nosite mnogo stvari? Nema problema!
funkcija automatskog otvaranja (opcijska oprema) omogućuje otvaranje i zatvaranje bočnih vrata bez kontakta i to je istinski jedinstvena mogućnost na tom segmentu.

Istim se pokretom pri udaljavanju od vozila vrata zatvaraju i zaključavaju. Tom se funkcijom također pojednostavnjuje utovar i istovar kada imate pune ruke.
1500x646_Jumpy_Confort_8.jpg

PROVJERENO PRILAGOĐEN VAŠOJ DJELATNOSTI!

1500x500_Jumpy_Confort_9.jpg

Citroën JUMPY idealan je partner poslovnim korisnicima koji su u potrazi za poslovnim rješenjem koje će pojednostavniti njihovu svakodnevnicu. Domišljat, suvremen i funkcionalan, Citroën JUMPY namijenjen je širokoj skupini polovnih korisnika. Bilo da ste obrtnik, dostavljač, radite u građevinskom sektoru ili imate uslužnu djelatnost, zasigurno ćete pronaći Jumpy koji vam odgovara!

OPREMA & TEHNOLOGIJA

1500x646_Jumpy_Techno_14.jpg

Citroën JUMPY pruža opuštenu, laku i sasvim sigurnu vožnju. Osim funkcija koje su korisne u svakodnevici kao što su pristup i pokretanje vozila bez ključa te automatska bočna klizna vrata, Citroën JUMPY nudi vam razne tehnologije koje pojednostavnjuju vožnju.

GRIP CONTROL

1500x646_Jumpy_Techno_16.jpg

Taj usavršeni sustav protiv proklizavanja optimira prianjanje prednjih kotača ovisno o vrsti podloge.

Grip Control se može upariti s funkcijom Paket Gradilište (povećana nosivost, ovjes povišen za 20mm, zaštitna ploča ispod motora) kojim se pospješuje prianjanje novog modela Citroën JUMPY na zahtjevnim podlogama.

HEAD-UP DISPLAY

1500x646_Jumpy_Techno_17.jpg

Ta vam tehnologija omogućuje da neprekidno gledate cestu i da u vidnom polju na prozirnoj ploči imate sve bitne informacije za vožnju (trenutačnu i preporučenu brzinu, postavljenu brzinu na regulatoru/limitatoru brzine, postavke navigacijskog sustava i upozorenje na opasnost od sudara).

To je novost među vozilima u tom segmentu!

JUMPY? UVIJEK POVEZAN!

CITROËN CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

520x293_Jumpy_Techno_18.jpg

CITROËN CONNECT NAV

CITROËN Connect Nav (ovisno o izvedbi) novi je navigacijski sustav 3D, s dodirnim zaslonom, povezan je u stvarnom vremenu i njime se može upravljati glasovnim prepoznavanjem i dodirnim tabletom od 7’’.

CITROËN Connect Nav povezan je s internetskim uslugama kao što je TomTom Traffic, funkcija koja nudi informacije o stanju u prometu u stvarnom vremenu, pronalazi benzinske postaje i parkirališta te njihove cijene, pronalazi mjesne znamenitosti (POI). Cijenit ćete i opciju upozorenja na opasna područja, koja omogućuje obavještavanje o područjima s čestim nesrećama i opasnim područjima.
520x293_Jumpy_Techno_19.jpg

MIRROR SCREEN

Želite slušati glazbu sa svojeg pametnog telefona ili pronaći put do željenog odredišta? To je jednostavno i intuitivno uz Mirror Screen (potreban je kompatibilni telefon)! Vaše kompatibilne aplikacije prikazat će se na dodirnom tabletu od 7’’ u vašem automobilu. Mirror Screen radi preko aplikacija Apple CarPlayTM i MirrorLink®. Praktičan!

SVE ZA VAŠU SIGURNOST

Prilagodljivi regulator brzine

1500x646_Jumpy_Techno_20.jpg

Prilagodljivim regulatorom brzine vozila možete pustiti vozilo da se prilagodi brzini vozila koje se nalazi ispred njega. Taj automatski sustav regulacije može smanjiti brzinu za do 20 km/h tako da utječe samo na papučicu gasa.

Sustav za nadzor mrtvog kuta

1500x646_Jumpy_Techno_21.jpg

Sustav za nadzor mrtvog kuta narančastom diodnom lampicom ugrađenom u kut retrovizora obavještava vas o prisutnosti vozila u mrtvom kutu. Sastoji se od četiriju senzora smještenih na prednjem i stražnjem odbojniku i aktivan je na brzini od 12 do 140 km/h.

Prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine

1500x646_Jumpy_Techno_22.jpg

Taj je sustav prava novost, radi s pomoću kamere smještene u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla. Tako vozač u svakom trenutku raspolaže informacijama o ograničenju brzine. Kada kamera prepozna prometni znak s ograničenjem brzine, možete pritiskom tipke prihvatiti preporučenu brzinu.

Active Safety Brake

1500x646_Jumpy_Techno_23.jpg

Omogućuje smanjenje tjelesnih ozljeda tako što koči umjesto vozača zahvaljujući višenamjenskoj kameri smještenoj u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, i to u sljedećim slučajevima:

Pri brzini od 0 do 30 km/h sprječava sudar sa statičnim ili pokretnim preprekama ili s pješacima.

Pri brzini višoj od 30 km/h smanjuje brzinu prije sudara.

TEHNOLOGIJA DIZEL BLUEHDI...

1500x646_Jumpy_Techno_25.jpg

Različitim dizelskim motorima kojima je opremljen Citroën JUMPY postižu se sljedeće vrijednosti potrošnje u mješovitoj vožnji i emisije CO2 (kod duljine XS):

- BlueHDi 95 BVM (70 kW - 210 Nm pri 1750 tr/mn ) :     5,5 l/100 km i 144 g/km de CO2

- BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW - 240 Nm pri 1750 tr/mn ) : 5,2 l/100 km i 135 g/km de CO2

- BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW - 300 Nm pri 1750 tr/mn ) : 5,1 l/100 km i 133 g/km de CO2

...UMJERENA POTROŠNJA I EMISIJA CO₂

1500x646_Jumpy_Techno_26.jpg

- BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW - 340 Nm pri 2000 tr/mn ) : 5,3 l/100 km i 139 g/km de CO2

- BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW - 370 Nm pri 2000 tr/mn ) : 5,3 l/100 km i 139g/km de CO2

- BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW - 400 Nm pri 2000tr/mn ) : 5,8 l/100 km i 151 g/km de CO2

Top