PREUSMJERAVANJE U SEKUNDI

PRAKTIČAN I PROSTRAN

CITROEN BERLINGO BUSINESS je vozilo za prave profesionalce kojima je prioritet praktičnost i udobnost. CITROEN BERLINGO BUSINESS udovoljava N1 homologaciji i pruža mogućnost odbitka 100% PDV i oslobođen je posebnog poreza na motorna vozila. Fiksna pregrada omogućuje siguran prijevoz tereta i putnika. Dostupan u M izvedbi dužine 4,40 m i XL izvedbi dužine 4,75m, nudi maksimalan volumen tovarnog prostora do 1.900l dok je nosivost do 900 kg.

POTVRĐENA OSOBNOST
POTVRĐENA OSOBNOST

Citroën Berlingo Business je ikona među vozilima prilagođenim poslovnim korisnicima i ističe se snažnim i odvažnim karakterom, dinamičnom siluetom, dizajniranim umetcima u boji i Airbump®.

Citroën Berlingo Business ima robusnu i inovativnu morfologiju. Suvremen i zaigran dolazi u novoj XL izvedbi s duljinom do 4,75 m.

MODULARNOST
MODULARNOST

Praktičan iznutra i izvana, novom Citroënu Berlingo Business se pristupi vrlo jednostavno zahvaljujući bočnim kliznim vratima i stražnjem staklu na otvor.

Citroën Berlingo Business nudi velikodušnu prostornost i referentnu modularnost zahvaljujući preklopivim sjedalima. Obujam prtljažnika može biti do 1050 litara u XL izvedbi.

Citroën Berlingo Business nudi 186 l za odlaganje stvari u raznim pretincima raspoređeni u vozilu. Radi se o pametnim i velikodušnim pretincima poput one uz Modutop® krov s ukupnim obujmom od 92 l.

18 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI
18 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

Citroën Berlingo objedninjuje suvremene i korisne tehnologije. Ima najbolje tehnologije kako bi se osigurala najbolja razina sigurnosti i bezbrižna vožnja. Upozorenje za nenamjerni izlazak iz voznog traka, Podsjetnik za stanku, Sustav nadzora mrtvog kuta, Prošireno prepoznavanje prometnih znakova, Automatsko kočenje u hitnim situacijama, Kamera za vožnju unatrag sa Top Rear Vision … 

POTPUNA POVEZIVOST UZ 8'' TABLET
POTPUNA POVEZIVOST UZ 8'' TABLET

8'' tablet i 4 tehnologije za povezivanje omogućuju kontinuitet između vaše digitalno okruženje i vaše vozilo: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box i bežično punjene za pametne telefone.

Boite-de-vitesses-EAT8_625x400

MOTORI

Citroën Berlingo Business ima dinamične vozne osobine zahvaljujući spoju nove platforme i učinkovitih motora najnovije generacije u pogledu potrošnje i emisije CO2. Citroën Berlingo Business ima benzinske i dizelske motore prilagođene svim potrebama, kako gradskim tako i vangradskim koje pored dugovječnosti karakterizira i mala potrošnja goriva. Benzinski motor: PureTech 110 S&S BVM6 Dizelski motori: BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHDi 130 S&S BVM6 i BlueHDi 130 S&S EAT8

IKONA U SEGMENTU

Citroën Berlingo ikona je među vozilima prilagođenim poslovnim korisnicima, čvrsta pregrada nalazi se iza drugog reda sjedala omogućuje siguran prijevoz tereta a program CITROËN ADVANCED COMFORT® pruža udoban prijevoz 5 putnika. Sprijeda se Citroën Berlingo Business ističe višim i kraćim poklopcem motora, prednjim krajem u skladu s identitetom marke Citroën sa dvostrukim svjetlosnim potpisom i pomaknutim vjetrobranskim staklom koji nudi više prostora i svjetlosti.
PMC_4737-edit

18 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

PMC_4745-edit
PMC_4752-edit
PMC_4726-edit
PMC_4737-edit
PMC_4768-edit

DIZAJN I BOJA

24 kombinacija za personalizaciju Novi Citroën Berlingo Business ima široku ponudu boja karoserije: Boja pijeska Sable, Zelena Aqua, Siva Platinium, Siva Acier, Crna Onyx, Plava Deep i Bijela Banquise. Personalizacija se može naglasiti paketom opreme Boja uz detalje u bijeloj ili narančastoj boji koji se nalaze oko svjetla za maglu i na bočnim letvicama. Novi se Citroën Berlingo Business ističe po prozračnim dizajnu ploče s instrumentima sa brojnim pretincima za odlaganje stvari. Kabina nudi visoki položaj u vožnji. Ambijent XTR se ističe po paketu Color Orange i Wild Green tkanini na naslonima sjedala.
Top