PREUSMJERAVANJE U SEKUNDI

DIZAJN & OMJER

C3 Societe Sable

Citroën C3 Entreprise ima pročišćen i optimističan dizajn, izražajnu i jedinstvenu morfologiju, pun je inovacija i karizme… Novi alat za vaše timove!

Prilagođen za profesionalce

Kompaktan ali prostran

dimensionC3_societe

Svojom kompaktnom duljinom od 4 m C3 Entreprise posebno je okretan i lako upravljiv te time olakšava sva vaša kretanja gradom.

Ima pet vrata i prtljažnik od 589 litara kako bi ispunio sve potrebe vašeg poslovanja!

OTKRIJTE C3 U VIDEU!

MODULARNOST & UDOBNOST

C3 Société : Connected Cam

Već pri ulasku u C3 Entreprise, osjetit ćete pravo zadovoljstvo zahvaljujući njegovim širokim sjedalima koja su poput naslonjača. Zahvaljujući tom homogenom spoju naći ćete se u pravom balončiću zadovoljstva, pogotovo ako mnogo vremena provodite na cesti. To zadovoljstvo povećava horizontalno postavljena armaturna ploča koja kabini daje dojam prostranosti i širine. Unutrašnjost se osobito ističe ugrađenim ručkama u obliku remena (ovisno o izvedbi). Dobro došli u vaš ured na kotačima!

PROSTORNOST I KORISNI PRETINCI


Pretinci su osmišljeni tako da budu što funkcionalniji. C3 Entreprise nudi domišljat središnji pretinac, koji maksimalno oslobađa prostor u prednjem dijelu, ali i najveći pretinac za rukavice u segmentu (6,25 l). U prednjim se vratima također nalaze prostrani pretinci.

C3 Entreprise ima prtljažnik od gotovo 589 l. Dovoljno je povući stražnju policu prtljažnika kako bi se taj prostor gotovo udvostručio.

520x293.gif

UČINKOVIT I ŠTEDLJIV MOTOR

Dizelski motor BlueHDi
C3 Entreprise opremljen je dizelskim motorom BlueHDi koji pruža veliki užitak vožnje, a istodobno je štedljiv te manje štetni za okoliš.

Zahvaljujući tehnologiji BlueHDi, konstrukcija ispušnog sustava koja objedinjuje filtar krutih čestica i tehnologiju SCR, Citroën daje učinkovit i održiv odgovor na emisije dizelskih motora. Riječ je o vrhunskoj tehnologiji koja je lako dostupna i kojom se zadržava užitak u vožnji!

597x597_BerlingoTechno_11
Top