PREUSMJERAVANJE U SEKUNDI

DIZAJN & OMJER

C3 Societe Sable

Citroën C3 Entreprise ima pročišćen i optimističan dizajn, izražajnu i jedinstvenu morfologiju, pun je inovacija i karizme… Novi alat za vaše timove!

Prilagođen za profesionalce

Kompaktan ali prostran

dimensionC3_societe

Svojom kompaktnom duljinom od 4 m C3 Entreprise posebno je okretan i lako upravljiv te time olakšava sva vaša kretanja gradom.

Ima pet vrata i prtljažnik od 589 litara kako bi ispunio sve potrebe vašeg poslovanja!

OTKRIJTE C3 U VIDEU!

MODULARNOST & UDOBNOST

C3 Société : Connected Cam

Već pri ulasku u C3 Entreprise, osjetit ćete pravo zadovoljstvo zahvaljujući njegovim širokim sjedalima koja su poput naslonjača. Zahvaljujući tom homogenom spoju naći ćete se u pravom balončiću zadovoljstva, pogotovo ako mnogo vremena provodite na cesti. To zadovoljstvo povećava horizontalno postavljena armaturna ploča koja kabini daje dojam prostranosti i širine. Unutrašnjost se osobito ističe ugrađenim ručkama u obliku remena (ovisno o izvedbi). Dobro došli u vaš ured na kotačima!

PROSTORNOST I KORISNI PRETINCI


Pretinci su osmišljeni tako da budu što funkcionalniji. C3 Entreprise nudi domišljat središnji pretinac, koji maksimalno oslobađa prostor u prednjem dijelu, ali i najveći pretinac za rukavice u segmentu (6,25 l). U prednjim se vratima također nalaze prostrani pretinci.

C3 Entreprise ima prtljažnik od gotovo 589 l. Dovoljno je povući stražnju policu prtljažnika kako bi se taj prostor gotovo udvostručio.

520x293.gif

OPREMA & TEHNOLOGIJE

C3 Société Tableau de bord

Citroën C3 Entreprise predstavlja i tehnologije koje idu u korak s vremenom. Prvi put u svijetu Citroën nudi ConnectedCAM Citroën™ (opcijska oprema), kameru visoke razlučivosti povezanu s internetom. Taj mali gradski automobil nudi i niz opreme koja vozaču pojednostavnjuje život: 3D navigacijski sustav s glasovnim prepoznavanjem i povezan s internetom, kamera za vožnju unatrag, upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka i nadzor mrtvog kuta.

C3 Société : Connected Cam

ConnectedCAM Citroën™, INOVACIJA JOŠ VIŠE SIGURNOSTI ZA VAŠE TIMOVE

Dostupna u opciji, kamera bilježi ono što vidite oko vašeg automobila. Ta je kamera stoga svjedok svakodnevnog iskustva vožnje vaših zaposlenika. Taj sustav može vam stoga biti koristan u slučaju nesreće.

SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI ZA VIŠE UČINKOVITOST VAŠIH TIMOVA

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

Ovaj sustav sprječava neželjeno kretanje vozila na kosini kad se otpusti papučica kočnice. Pomoć pri kretanju na kosini djeluje na nagibima većeg od 3 % i stabilizira vozilo tijekom približno dvije sekunde. Tako vozač može bezbrižno prebaciti nogu s papučice kočnice na papučicu gasa.

747x322_SAM_Citroen_C3_blur.jpg

Koristan na brzim cestama ili autocestama, ovaj sustav za nadzor obavještava vozača o prisutnosti vozila unutar mrtvog kuta, narančastom diodnom lampicom smještenom u kutu osvrtnih zrcala retrovizora.

747x322-1.jpg

Sustav prepoznaje nenamjeran prelazak preko (pune ili isprekidane) bijele crte ako da pokazivač smjera nije uključen te upozorava vozača zvukom i vizualnim znakom na instrumentnoj ploči.

aideConduite_4

Čim vozač ubaci mjenjač u stupanj za vožnju unatrag, kamera sa senzorima za pomoć pri parkiranju omogućuje pregled stražnjeg vidnog polja na 7“ tabletu osjetljivom na dodir, s crtama za navođenje u boji koja se mijenja ovisno o blizini prepreka.

747x322_Citroën_C3_alerte_somnolence.jpg

Osjećate umor? Sustav vas upozorava kada je vrijeme za stanku, odnosno nakon 2 sata vožnje pri brzini većoj od 65 km/h. Upozorenje se ponavlja svaki dodatni sat vožnje bez stanke.

747x322-2.jpg

Ovaj sustav prepoznaje znakove s ograničenjem brzine i o njima obavještava vozača na zasebnom zaslonu. Ta se brzina može zabilježiti kao postavka limitatora i regulatora brzine. Može se primijeniti pri bilo kojoj brzini.

AideConduite_3.jpg

CITROËN Connect Nav (ovisno o izvedbi), omogućuje vam da izbjegnete gužve u prometu, poboljšano navođenje zahvaljujući boljem prikazu kartografije. Glavni gradovi Europe su prikazani u « FULL 3D », što znači da su veliki broj zgrada i spomenika prikazani stvarnim izgledom i trodimenzionalno... Uštedite vrijeme i gorivo uz više učinkovitosti!

UČINKOVIT I ŠTEDLJIV MOTOR

Dizelski motor BlueHDi
C3 Entreprise opremljen je dizelskim motorom BlueHDi koji pruža veliki užitak vožnje, a istodobno je štedljiv te manje štetni za okoliš.

Zahvaljujući tehnologiji BlueHDi, konstrukcija ispušnog sustava koja objedinjuje filtar krutih čestica i tehnologiju SCR, Citroën daje učinkovit i održiv odgovor na emisije dizelskih motora. Riječ je o vrhunskoj tehnologiji koja je lako dostupna i kojom se zadržava užitak u vožnji!

597x597_BerlingoTechno_11
Top