PREUSMJERAVANJE U SEKUNDI
POPUT UREDA
POPUT UREDA

Funkcionalan, praktičan i modularan po želji kako bo odgovorio svim zahtjevima vašeg posla, CITROËN Jumpy gospodarsko je vozilo vaših službenih putovanja… Dobro došli u Vaš ured na kotačima!

SVAKA STVAR NA SVOJEM MJESTU
SVAKA STVAR NA SVOJEM MJESTU

CITROËN Jumpy ima mnoštvo pretinaca koji su raspoređeni u cijeloj kabini: pretinac za rukavice sa utičnicama jack i 12V, USB priključak (ovisno o izvedbi), veliki pretinac ispod klupa suvozača, nosač za čaše na svakoj strani armaturne ploče... Obavite posao u opuštenoj atmosferi!

UDOBNOST U VOŽNJI
UDOBNOST U VOŽNJI

Bez obzira na stanje ceste, Citroën Jumpy nudi najvišu razinu udobnosti u vožnji, osobito zahvaljujući osovinama koje omogućuje vrlo precizno upravljanje uz istodobno očuvanje izvrsne amortizacije. Jumpy opremljen je ojačanom prednjom osovinom Pseudo MacPherson sa stabilizatorom te novom stražnjom osovinom s trokutastim ramenima pa njegova nosivost doseže 1400 kg. Uz te osovine moguća je ugradnja pogona 4x4 (preradu izvodi tvrtka DANGEL).

OTKRIJTE NOVI JUMPY U VIDEU

 

 

Nova generacija Jumpy koristi optimiziranu arhitekturu za još bolju uporabu, udobnost i sigurnost. Objedinjuje najnovije generacije tehnologija za pomoć u vožnji i motore što ga čini najpoželjnijim poslovnim partnerom. Dostupan u 3 dužine, opremljen bočnim vratima s mogućnošću otvaranja bez ruku (u opciji), Novi Jumpy se predstavlja u 4 video priloga.

DIMENZIJE

DUŽINA

mm


mm

mm

ŠIRINA

mm

VISINA

mm


mm

mm

KORISNA ZAPREMINA


KORISNA NOSIVOST

kg


MAKSIMALNA UKUPNA MASA VOZILA

kg

Jumpy-Design-Stockage-2019

KORISNA ARHITEKTURA

Citroën JUMPY svojom se učinkovitom konstrukcijom prilagođava svim vašim potrebama za najveću funkcionalnost, praktičnost i ergonomiju. Njegova modularna platforma najnovije generacije posebno je pojačana i nastala je na temelju platforme modela C4 Picasso i SpaceTourer.

Nudi do 1400 kg korisne nosivosti, 6,6 m3 tovarnog obujma, 4 m korisne duljine i do 2,5 tone mase prikolice. Platforma je modularna zahvaljujući dvama različitim međuosovinskim razmacima (2,92 m i 3,27 m) i dvama različitim stražnjim prevjesima (0,80 m i 1,15 m) koji se mogu kombinirati u tri vanjske duljine.
Jumpy-CityVan-2019

TRI DULJINE ZA JEDINSTVENU POLIVALENTNOST

Citroën JUMPY dostupan je u tri duljine. Osim duljina M (4,95 m) i XL (5,30 m) koje su uobičajene na tržištu, taj se furgon nudi i u jedinstvenoj izvedbi od 4,60 m, koja je ujedno kompaktna i praktična. Poput drugih dviju duljina, M i XL, izvedba XS nudi korisnu nosivost do 1400 kg.

Jumpy-Engines

VISINA OD 1,89 M

Jednostavnost u svim situacijama! Zahvaljujući ograničenoj visini od 1,89 m na izvedbi M 1.5 BlueHDi 120 S&S BVM6, te od 1,9 na XS i M (1,94 m na izvedbi XL), Citroën JUMPY bez problema ulazi na sva parkirališta kojima je obično teško pristupiti u vozilima tog segmenta.

Više nije potrebno parkirati na cesti i riskirati da dobijete kaznu, već možete ići u podzemnu garažu gdje vam je klijent ostavio slobodno mjesto ili na parkiralište svih trgovačkih centara!

MODULARNOST I UDOBNOST

Udobnost CITROËN samo za vas!
Bilo da je riječ o unutrašnjosti, odnosno presvlakama sjedala i instrumentnoj ploči ili pak vanjskoj konstrukciji koja pruža udobnost u vožnji, Citroën JUMPY prati vaše poslovne potrebe i osigurava usluge kakve nude osobna vozila.
Svaka je vožnja učinkovita i sasvim bezbrižna.
597x597_Jumpy_Confort_7

AUTOMATSKA BOČNA KLIZNA VRATA

Nosite mnogo stvari? Nema problema! funkcija automatskog otvaranja (opcijska oprema) omogućuje otvaranje i zatvaranje bočnih vrata bez kontakta i to je istinski jedinstvena mogućnost na tom segmentu. Istim se pokretom pri udaljavanju od vozila vrata zatvaraju i zaključavaju. Tom se funkcijom također pojednostavnjuje utovar i istovar kada imate pune ruke.
1500x646_Jumpy_Confort_8.jpg

PROVJERENO PRILAGOĐEN VAŠOJ DJELATNOSTI!

Jumpy Chargement sacs de ciment

Citroën JUMPY idealan je partner poslovnim korisnicima koji su u potrazi za poslovnim rješenjem koje će pojednostavniti njihovu svakodnevnicu. Domišljat, suvremen i funkcionalan, Citroën JUMPY namijenjen je širokoj skupini polovnih korisnika. Bilo da ste obrtnik, dostavljač, radite u građevinskom sektoru ili imate uslužnu djelatnost, zasigurno ćete pronaći Jumpy koji vam odgovara!

OPREMA & TEHNOLOGIJA

Jumpy Cabine Intérieure Technologies

Citroën JUMPY pruža opuštenu, laku i sasvim sigurnu vožnju. Osim funkcija koje su korisne u svakodnevici kao što su pristup i pokretanje vozila bez ključa te automatska bočna klizna vrata, Citroën JUMPY nudi vam razne tehnologije koje pojednostavnjuju vožnju.

Jumpy_Grip-Control.226570

GRIP CONTROL

Taj usavršeni sustav protiv proklizavanja optimira prianjanje prednjih kotača ovisno o vrsti podloge.

Grip Control se može upariti s funkcijom Paket Gradilište (povećana nosivost, ovjes povišen za 20mm, zaštitna ploča ispod motora) kojim se pospješuje prianjanje novog modela Citroën JUMPY na zahtjevnim podlogama.

Jumpy Technologie Affichage Tête Haute

HEAD-UP DISPLAY

Ta vam tehnologija omogućuje da neprekidno gledate cestu i da u vidnom polju na prozirnoj ploči imate sve bitne informacije za vožnju (trenutačnu i preporučenu brzinu, postavljenu brzinu na regulatoru/limitatoru brzine, postavke navigacijskog sustava i upozorenje na opasnost od sudara).

To je novost među vozilima u tom segmentu!

JUMPY? UVIJEK POVEZAN!

CITROËN CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Jumpy-Connect-Nav-2019

CITROËN CONNECT NAV

CITROËN Connect Nav (ovisno o izvedbi) novi je navigacijski sustav 3D, s dodirnim zaslonom, povezan je u stvarnom vremenu i njime se može upravljati glasovnim prepoznavanjem i dodirnim tabletom od 7’’.

CITROËN Connect Nav povezan je s internetskim uslugama kao što je TomTom Traffic, funkcija koja nudi informacije o stanju u prometu u stvarnom vremenu, pronalazi benzinske postaje i parkirališta te njihove cijene, pronalazi mjesne znamenitosti (POI). Cijenit ćete i opciju upozorenja na opasna područja, koja omogućuje obavještavanje o područjima s čestim nesrećama i opasnim područjima.
Jumpy Technologie Mirror Screen

MIRROR SCREEN

Želite slušati glazbu sa svojeg pametnog telefona ili pronaći put do željenog odredišta? To je jednostavno i intuitivno uz Mirror Screen (potreban je kompatibilni telefon)! Vaše kompatibilne aplikacije prikazat će se na dodirnom tabletu od 7’’ u vašem automobilu. Mirror Screen radi preko aplikacija Apple CarPlayTM i MirrorLink®. Praktičan!

SVE ZA VAŠU SIGURNOST

Jumpy Techno Commutation Automatique des feux de route

Prilagodljivi regulator brzine

Prilagodljivim regulatorom brzine vozila možete pustiti vozilo da se prilagodi brzini vozila koje se nalazi ispred njega. Taj automatski sustav regulacije može smanjiti brzinu za do 20 km/h tako da utječe samo na papučicu gasa.

Jumpy SAM

Sustav za nadzor mrtvog kuta

Sustav za nadzor mrtvog kuta narančastom diodnom lampicom ugrađenom u kut retrovizora obavještava vas o prisutnosti vozila u mrtvom kutu. Sastoji se od četiriju senzora smještenih na prednjem i stražnjem odbojniku i aktivan je na brzini od 12 do 140 km/h.

Jumpy Reconnaissance des Panneaux

Prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine

Taj je sustav prava novost, radi s pomoću kamere smještene u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla. Tako vozač u svakom trenutku raspolaže informacijama o ograničenju brzine. Kada kamera prepozna prometni znak s ograničenjem brzine, možete pritiskom tipke prihvatiti preporučenu brzinu.

Jumpy_Techno_23

Active Safety Brake

Omogućuje smanjenje tjelesnih ozljeda tako što koči umjesto vozača zahvaljujući višenamjenskoj kameri smještenoj u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, i to u sljedećim slučajevima:

Pri brzini od 0 do 30 km/h sprječava sudar sa statičnim ili pokretnim preprekama ili s pješacima.

Pri brzini višoj od 30 km/h smanjuje brzinu prije sudara.

Top