Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

PREUSMJERAVANJE U SEKUNDI

Posebna ponuda Citroën Berlingo

CITROËN BERLINGO FURGON dostupan je s jednim ili dvoja bočna klizna vrata kako bi vam olakšao utovar. Još uvijek dostupan u dvjema različitim duljinama, L1 (iskoristivi obujam do 3,7 m3) i L2 (do 4,1 m3), Berlingo Furgon nudi vam optimalnu tovarnu površinu zahvaljujući pametno osmišljenom pristupu: široka klizna bočna vrata i asimetrična stražnja vrata (otvaraju se pod kutom od 180°).

Posebna ponuda Citroën FINANCIRANJA

Citroën FINANCIRANJE PLUS posebna je ponuda financiranja za pravne osobe, male obrtnike i samostalne djelatnosti. Odabirom Citroën FINANCIRANJA PLUS za kupnju novog Citroëna Berlingo ostvarujete dodatni popust od 4.500 Kn s PDV-om!

berlingo pp 062018
597x597_Berlingo_Design_2

TOVARNI OBUJAM DO 4,1 M³

Citroën BERLINGO dostupan je u dvije duljine, odnosno u veličini M (korisni obujam do 3,7 m3) i veličini XL (do 4,1 m3), a nudi vam optimalnu tovarnu površinu zahvaljujući inteligentnom pristup, odnosno širokim bočnim kliznim vratima i stražnjim asimetričnim vratima (koja se otvaraju do kuta od180°).

Dvije europalete mogu se sasvim lako smjestiti u tovarnom prostoru, već od veličine M.

MODULARNOST & UDOBNOST

TRI PREDNJA SJEDALA

307x132_Berlingo_Design_3.jpg

Trima pravim mjestima, mnogim pretincima i izvrsnom prostornošću, kabina Extenso može se prilagođavati vašim željama.
Sklopivo bočno sjedalo može stvoriti iznenađujuću korisnu duljinu (do 3 m u veličini M i 3,25 m u veličini XL) za utovar i prijevoz najvećih predmeta i opreme, kao što su metalni profili, cijevi, daske i letve, ljestve.

SKLOPIVO SJEDIŠTE

307x132_Berlingo_Confort_4.jpg

Bočno suvozačevo sjedalo može se sklopiti poput sjedala u kinu, to jest sjedalo se može podići uz naslon pa se visok teret može prevoziti u samoj kabini.

VAŠ MOBILNI URED

307x132_Berlingo_Confort_5.jpg

Sklopiva konstrukcija središnjeg sjedala može služiti kao mobilni ured s pisaćim stolićem.

Uvijek imate mjesta za potpisivanje ugovora!

OPREMA I KORISNA TEHNOLOGIJA

Kako vam pojednostaviti svakodnevni rad? Citroën BERLINGO ispunjava vaše potrebe korisnim i intuitivnim tehnologijama kao što su Grip Control i kamera za vožnju unatrag, koji će iz dana u dan olakšavati vašu poslovnu djelatnost.

7'' TABLET

BEZBRIŽNA VOŽNJA

Citroën BERLINGO opremljen je novim dodirnim tabletom od 7’’, kojim se rasterećuje instrumentna ploča i nude se jedinstvene usluge za gospodarsko vozilo:

 

• novi navigacijski sustav s dodirnim zaslonom i prikazom karte u perspektivi 3D, prikaz ograničenja brzine i praćenje stanja u prometu
• proširene medijske funkcije (radio, streaming, jukebox mogućnost povezivanja za prijenosne uređaje);
• telefon (glasovno prepoznavanje, funkcija telefoniranja slobodnih ruku uz Bluetooth, pristup telefonskom imeniku, upravljanje više poziva istovremeno.

 

Zahvaljujući tehnologiji Mirror Screen, novi dodirni tablet od 7'' omogućuje upotrebu aplikacija s pametnog telefona i prikaz trećih aplikacija kao što su Coyote, internetski radio itd.

520x293_Berlingo_Techno_6.jpg
80x80_Berlingo_Techno_Picto_7.jpg


Active City Brake automatski je sustav kočenja kojim se sprječavaju sudari pri manjim brzinama u gradskoj vožnji. Pri brzini do 30 km/h, senzor na vjetrobranskom staklu prepoznaje opasnu situaciju i šalje obavijest računalu koje, ako je potrebno, pokreće automatsko kočenje u nuždi.

80x80_Berlingo_Techno_Picto_8.jpg


Grip Control napredna je tehnologija protiv proklizavanja kojom se optimira prianjanje u svim uvjetima zahvaljujući odabiru pet načina rada (za blato, snijeg, pijesak itd.) ovisno o uvjetima vožnje.

80x80_Berlingo_Techno_Picto_9.jpg


Kamera za vožnju unatrag prikazuje se na novom dodirnom tabletu od 7" čim krenete voziti unatrag. Vizualne oznake pomažu vam tijekom parkiranja. Samo trebate istovariti svoj teret!

597x597_BerlingoTechno_10

Tehnologija Dizel BlueHDi

Citroën BERLINGO opremljen je novim motorima BlueHDi s najučinkovitijom tehnologijom za pročišćivanje na dizelskom motoru na tržištu. Motori su u skladu s novim propisima Euro 6 i postižu rekordnu potrošnju i emisije:

BlueHDi 75 BVM: 4,2 l/100 km i 106 g CO₂*
BlueHDi 100 BVM: 4,2 l/100 km i 110 g CO₂*

Učinkovitiji su zahvaljujući poboljšanju njihove unutarnje učinkovitosti i smanjenju mehaničkih gubitaka zbog trenja te su sve snažniji kako bi vam uvijek pružili što više užitka.

*uz opcija Paket Gradilište
Top